- Τι είναι το TicketFan by Stoiximan;

Το TicketFan by Stoiximan είναι η νέα πλατφόρμα του Stoiximan.gr μέσω της οποίας όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να κερδίσουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας. Τα εισιτήρια αφορούν στις χορηγικές συνεργασίες του Stoiximan και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

- Σε πόσους διαγωνισμούς μπορώ να λάβω μέρος;

Ως μέλος του TicketFan by Stoiximan μπορείς να λάβεις μέρος σε όσους διαγωνισμούς επιθυμείς. Ωστόσο, σε κάθε διαγωνισμό μπορείς να λάβεις μέρος μόνο μία φορά.

- Τι στοιχεία χρειάζεται να δώσω για να λάβω τα εισιτήριά μου αν κερδίσω;

Για να εκδοθούν τα εισιτήρια απαιτείται από τις ομάδες το ονοματεπώνυμο, ο Α.Μ.Κ.Α. και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ώστε να μπορεί να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σου έπειτα στο γήπεδο. Κατά την εγγραφή σου στο TicketFan by Stoiximan μπορείς να προσυμπληρώσεις αυτά τα στοιχεία από την αρχή ώστε να είναι διαθέσιμα και να μην σου ζητηθούν όταν κερδίσεις. Αν κατά την εγγραφή σου επιλέξεις να μην συμπληρώσεις αυτά τα πεδία (είναι προαιρετικά κατά την εγγραφή) ή αν έχεις εγγραφεί μέσω Facebook, θα χρειαστεί να τα συμπληρώσεις όταν θα έχεις κερδίσεις κάποιο διαγωνισμό για να μπορεί να γίνει η έκδοση των εισιτηρίων. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείς για το αν θα χρειαστεί  να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου με e-mail, όταν κερδίσεις σε κάποιον διαγωνισμό.

- Πόσα εισιτήρια μπορώ να κερδίσω σε κάθε διαγωνισμό;

Τα εισιτήρια μπορεί να είναι μονά ή διπλά και σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από τα διαθέσιμα εισιτήρια των ομάδων. Ο αριθμός τους γνωστοποιείται μαζί με τον διαγωνισμό και σε περίπτωση διπλού εισιτηρίου, το πλήρες Ονοματεπώνυμο, ο Α.Μ.Κ.Α. και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας θα πρέπει να συμπληρωθούν και για το δεύτερο άτομο, ακολουθώντας το link του email που αποστέλλεται στους νικητές. Τo link παραπέμπει στο προφίλ σου στο TicketFan, στο πεδίο “Νικητής”, όπου συμπληρώνεις τα στοιχεία σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη στην εγγραφή), όπως και του δεύτερου ατόμου που θα είναι μαζί σου.

- Από πού παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου αν κερδίσω;

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά με αποστολή στο e-mail που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου, είτε με παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου και θα ενημερώνεσαι αναλυτικά γι’ αυτά στο e-mail που θα λαμβάνεις όταν κερδίσεις σε κάποιον διαγωνισμό. 

- Πώς μπορώ να γραφτώ στο TicketFan by Stoiximan;

Μπορείς να εγγραφείς πατώντας το κόκκινο κουμπί με την ένδειξη “ΕΓΓΡΑΦΗ” πάνω δεξιά και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου ή μέσω Facebook, αφού πατήσεις πρώτα το συγκεκριμένο κουμπί στη φόρμα εγγραφής.

 

- Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία στο Προφίλ μου;

Μπορεί να γίνει αλλαγή σε όλα τα στοιχεία του προφίλ, εκτός από την ημερομηνία γέννησης, το όνομα χρήστη και το e-mail τα οποία, αφού συμπληρωθούν, κλειδώνουν. Οι Α.Μ.Κ.Α. και Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, αφού συμπληρωθούν, μπορούν να αλλάξουν μόνο μετά από επικοινωνία σου με την ομάδα του TicketFan by Stoiximan μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

- Γιατί να δηλώσω το username μου στο Stoiximan.gr και το Facebook στο TicketFan;

Αυτά τα πεδία είναι απολύτως προαιρετικά. Με το Facebook Username μπορείς να μοιράζεσαι με τους φίλους σου τους διαγωνισμούς και να παίρνετε όλοι μέρος για να κερδίσετε τη θέση σας στο γήπεδο, ενώ το Stoiximan Username (αν είναι κάποιος μέλος) αφορά σε καθαρά στατιστικές πληροφορίες για τα μέλη μας και δεν υπάρχει καμία παραπάνω σύνδεση του λογαριασμού στο Stoiximan με το TicketFan.

- Πότε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία;

Κάθε φορά που κάποιο μέλος του TicketFan κερδίζει σε κάποιον διαγωνισμό, η επιλογή “ανέβασε νέα φωτογραφία” γίνεται διαθέσιμη στο προφίλ του, στο πεδίο “Στιγμές”. Ο κάθε νικητής μπορεί να ανεβάσει μία μόνο φωτογραφία, την οποία μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει.

- Μπορώ να ανεβάσω ό,τι φωτογραφία θέλω;

Ο κάθε νικητής μπορεί να ανεβάσει οποιαδήποτε φωτογραφία θέλει που αφορά στην εμπειρία του στο γήπεδο με την αγαπημένη του ομάδα. Σε περίπτωση που κάποια φωτογραφία κριθεί πως προσβάλλει ή προκαλεί δεν θα δημοσιεύεται με βάση και τους Όρους & Προϋποθέσεις. Μόλις λοιπόν ανεβάσεις τη φωτογραφία σου, αυτή θα περνά μια μικρή διαδικασία έγκρισης και θα ενημερώνεσαι με e-mail για την αποδοχή ή απόρριψή της.

- Πώς θα ξέρω ότι κέρδισα;

Από τη στιγμή που κάποιο μέλος του Ticketfan κερδίσει σε κάποιον διαγωνισμό ενημερώνεται αυτόματα με e-mail όπου αναφέρονται ο αριθμός των εισιτηρίων, τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσει και ο τρόπος παραλαβής. Επιπλέον, με την είσοδό του στο TicketFan εμφανίζεται οθόνη που τον ενημερώνει ότι κέρδισε, ενώ και στη σελίδα “Νικητές” στο βασικό Μενού μπορεί να βρει το όνομά του.